Heb je dat wel eens, dat je onbewust een dag of zelfs een week aan het ademen en werken bent, zonder dat je bewust “leeft” en geniet van kleine geluksmomenten? Dit overkomt me nog regelmatig. Door de vele gesprekken met cliënten hou ik mezelf eigenlijk voortdurend een spiegel voor.

Spiegel zorgt voor inner smile

Een spiegel die me bewust maakt over wat nu echt belangrijk is in de keuzes die ik in mijn leven maak, de opties die ik mijn cliënten voorleg en wat je eraan kunt doen om dit bewust te worden en wat je eraan kunt doen om dit stevig aan te pakken.
Waarom is het belangrijk om te kiezen voor iets waar je blij van wordt? Omdat het onze mindset positief beïnvloedt. Op zo’n manier dat je inner smile ook anderen zal beïnvloeden.

Om je inner smile ook op jouw gezicht te toveren, deel ik graag een video van een vader en dochtertje samen zingend voor de spiegel met je. Kijk, geniet en voel wat het met je doet.

Wil je dit gevoel langer hebben en groter aanpakken? Dan ben ik er voor je. Werk aan je mindset en neem contact op.